ο απόλυτος προορισμός για άνετες και ασφαλείς ενοικιάσεις αυτοκινήτων

MAXX Rentals

Με έδρα την Κοζάνη, η MAXX Rentals παρέχει εύκολες, ταχείες και ασφαλείς κρατήσεις οχημάτων.

Η εταιρεία εγγυάται λύσεις για κάθε ανάγκη μετακίνησης με εναλλακτικές στον τρόπο ασφάλισης καθώς και βραχυχρόνιες και μακροχρόνιες ενοικιάσεις χωρίς κρυφές χρεώσεις. Από μπαγκαζιέρες και παιδικά καθίσματα μέχρι γαμήλια αυτοκίνητα με αντίστοιχο στολισμό αλλά και επιλογές στο άρωμα του αυτοκινήτου, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από οχήματα στο χρώμα και με τον εξοπλισμό της αρεσκείας σας, δημιουργώντας νέα στάνταρντ στον κλάδο της μίσθωσης αυτοκινήτων.

Εξίσου σημαντική είναι φυσικά η διατήρηση της ασφάλειάς σας ώστε να απολαμβάνετε διαδρομές χωρίς άγχος. Όλα μας τα οχήματα συντηρούνται και ελέγχονται πριν την παράδοσή τους ακολουθώντας υψηλά πρότυπα ασφαλείας. Οι έλεγχοι διεξάγονται σε επίσημη αντιπροσωπεία σέρβις.

Μοναδικές εμπειρίες ενοικίασης αυτοκινήτων

Η ικανοποίησή σας στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας

Συνώνυμο της άριστης ποιότητας και των υψηλών προδιαγραφών, η εταιρεία εγγυάται μοναδικές εμπειρίες ενοικίασης αυτοκινήτων, φροντίζοντας για τη διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών της και την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή σας.

Η φιλοσοφία μας επικεντρώνεται στη δημιουργία σχέσεων σεβασμού και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, γι’ αυτό και φροντίζουμε να σας επιβραβεύουμε συνεχώς με καλύτερες τιμές, gift cards και δωρεάν χρήση οχημάτων.

2017
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ
+2000
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
+190
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
2
ΓΡΑΦΕΙΑ